Tjänster

Vi producerar och distribuerar digitala marknadsföringskampanjer i form av kampanjsidor, nyhetsbrev, erbjudanden, e-post med dubbel opt-in, välkomstbrev och leadannonser för Facebook som är skräddarsydda för mobiler, läsplattor och datorer.

Kampanjer

Produktion av webbsidor og landningssidor för digitala kampanjer.

Detta är webbsidor för kampanjer där användarna registrerar sig och fyller i annan nödvändig information. Kampanjsidor är utformade för att nå ut med kundens kampanjbudskap. För att fånga användarens intresse handlar det ofta om en tävling, men kampanjsidor kan också användas till exempel för registrering eller försäljning.

Kampanjsidorna används för att generera leads på följande sätt:

 • Formulär som består av flera fält (t.ex. namn, e-postadress och telefonnummer).
 • Erbjudanden om ett visst innehåll eller något annat av värde på en destinationssida.
 • En uppmaning till handling (CTA), där en bild, knapp eller ett meddelande uppmanar webbsidans besökare att utföra någon form av handling.

Kampanjer

Nyhetsbrev

Nyhetsbrev

Produktion och utskick av digitala nyhetsbrev.

Digitala nyhetsbrev är planerade, regelbundna meddelanden från kunden som skickas till en lista med prenumeranter. De har vanligtvis en webbplats som destination, som visar en viss typ av innehåll. Nyhetsbreven kan skickas i form av SMS, MMS eller e-post. Nyhetsbrev används ofta för att bygga och underhålla relationer med potentiella kunder, kunder och klienter genom att ge användbara tips, information och nyheter.

Nyhetsbrev är ett kraftfullt marknadsförings- och kommunikationsverktyg som har flera användbara funktioner.

 • Nyhetsbrev påminner användarna om dig
 • De informerar användarna om dina produkter
 • De berättar vad som är nytt
 • De hjälper dig att bygga en unik relation med användarna

Användarna är intresserade av nyhetsbrev som har ett värde.

Erbjudanden

Produktion och utskick av digitala erbjudanden.

Digitala erbjudanden är också planerade meddelanden från kunden till en lista med prenumeranter. De har vanligtvis en webbplats som destination, som visar ett erbjudande. Erbjudanden kan skickas i form av SMS, MMS eller e-post och används för att presentera ett speciellt erbjudande.

Erbjudandet måste på ett tydligt sätt visa:

 • Vad erbjudandet är
 • Hur mycket kunden tjänar/sparar på erbjudandet
 • Väl synliga knappar/länkar

Erbjudanden

E-post med dubbel opt-in

E-post med dubbel opt-in

Produktion och utskick av e-post med dubbel opt-in.

Dubbel opt-in är ett e-postbaserat nyhetsbrev där mottagaren kan registrera sig på en webbplats via Internet. Att e-postmeddelandet har ”dubbel opt-in” innebär att alla personer som tackar ja till prenumerationen måste bekräfta sitt medgivande två gånger.

Första gången är när användaren registrerar sin e-postadress i ett webbaserat formulär. Alla som registrerar sitt förnamn, efternamn och e-postadress på en kampanjsida får ge sitt medgivande till att ta emot nyhetsbrev.

När denna första anmälan har registrerats i systemet skickas en bekräftelse till e-postadressen som angavs. Detta är det andra opt-in-tillfället. E-posten innehåller en länk som mottagaren måste klicka på för att bekräfta sin prenumeration. När mottagarna gjort detta har de genomfört “dubbel opt-in”.

Dubbel opt-in är viktigt, eftersom det bekräftar att personen som registrerar sin e-postadress faktiskt vill prenumerera på nyhetsbrevet. Om denna extra bekräftelse inte används (single opt-in), kan vem som helst uppge en e-postadress för att registrera en annan person.

Välkomstbrev

Produktion och utskick av digitala välkomstbrev.

Ett välkomstbrev ger möjlighet att göra ett bra första intryck. Det är samma princip som alltid gäller för att göra ett första intryck – du får bara en enda chans att fånga kundernas intresse. I ett välkomstbrev hälsar man kunderna välkomna och tackar för att de har registrerat sig.

Välkomstbrev innehåller:

 • Mer om den fortsatta processen
 • Innehåller gåvor och länkar till exempel till sociala medier eller annat viktigt innehåll.
 • Ber användaren att lägga till avsändarens e-postadress som ”betrodd avsändare”.
 • Innehåller en länk för avregistrering.

Välkomstbrev

Leadannonser för facebook

Leadannonser för facebook

Produktion av leadannonser för Facebook

Med Facebooks leadannonser kan potentiella kunder registrera sig för att få mer information om dina erbjudanden och du får korrekt kontaktinformation som du kan använda för uppföljning.

När potentiella kunder ser din leadannons kan de registrera sig för att få mer information eller be ditt företag om något, till exempel prisförslag, nyhetsbrev, produktdemonstrationer, provkörning och mycket mer.

När kunderna klickar på leadannonserna får de upp ett formulär som redan är ifyllt med information som de har delat på Facebook, t.ex. namn, telefonnummer och e-postadress.

Formuläret är speciellt utvecklat för mobila enheter och skapat för att det ska vara så enkelt som möjligt att fylla i. Detta gör att det går snabbare för kunderna att kontakta dig och formuläret ger korrekt information som du kan använda för att kontakta kunderna igen.

HAR DU ETT PROJEKT?
HÖR AV DIG TILL OSS!